Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@22:44:25 GMT

شیک‌پوشان وحشی

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۰۴۳۲

شیک‌پوشان وحشی

ویروس کرونا با وجود تمام گرفتاری‌هایی که برای بشر در عرصه‌های مختلف ایجاد کرده است، اما از سویی پرده از حقایق درونی «تمدنی» کنار زده است که به راحتی و با چشم مسلح نیز قابل رؤیت نبوده و برای سده‌های متوالی تلاش شده بود تا از چشم بشریت پنهان نگه داشته شود. سئوال این است واقعاً چه بر سر تمدن غربی در حال آمدن است؟!  

در خصوص آثار و پیامدهایی که کرونا متوج تمدن غربی کرده است می‌توان دو نکته مهم را مورد توجه قرار داد:
اولاً این ویروس نامرئی دو چهره رئالیستی از جوامع درگیر با کرونا را نشان داد؛ نخست، جوامعی که همیشه در نظام بین‌الملل و با استفاده از ابزارهای نرم و سخت قدرت تلاش شده بود تا در حاشیه و انزوا بمانند لیکن خوش درخشیدند و با وجود سختی‌ها، زیبایی‌ها و فضایل انسانی و توانمندی‌های داخلی خود را به رخ عالم کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوم، جوامعی که خود را در مرکزیت عالم می‌پنداشتند، اما در مقابله با کرونا عمق و کُنه واقعی‌شان را نشان داده شد. به بیان ساده‌تر آنچه که برای مدت طولانی تلاش شده بود دیده نشود، بر اثر یک ویروس پنج گرمی دیده شد.    

ثانیاً، کرونا نقطه پایانی بر برتری‌انگاری تمدن غربی در مقایسه با سایر تمدن‌ها بود. کرونا اثبات کرد تمدن غربی با همه داشته‌های خود، نداری بیش نیست و برخلاف آنچه که به عنوان کلکسیونی از زیبایی‌ها ترویج و تبلیغ می‌شود، درست در نقطه مقابل آن، از نظر ساختاری و کارگزاری ریشه در وحشی‌گری دارد. نگاهی به عملکردهای خودخواهانه و انحصارطلبانه دولت‌های غربی در زمینه مواجهه با کرونا از یک طرف و رفتارهای زشت انسانی از سوی دیگر، حکایت از این دارد که تمدن غرب با تمام آنچه که تا کنون از آن شنیده‌ایم، تعارض دارد. به بیان ساده‌تر تمدن غرب چیزی فراتر از «شیک‌پوشان وحشی» نیست. 

همچنان که رهبر معظم انقلاب نیز در بیانات اخیرشان به این نکته بسیار کلیدی اشاره کردند، فرهنگ و تمدن غربی در کرونا محصول تربیت غلط خود را نشان داد. آنچه که در ویترین غرب تا چندی پیش دیده می‌شد، با آنچه که واقعاً هست، تضاد و تعارض کامل دارد. به قول اندیشمند فرزانه علامه جوادی آملی که در توصیف تمدن غرب می‌فرمایند «غرب یک باغ وحش منظم است»؛ تا وقتی که غذای حیوانات آن به طور منظم داده شود، همزیستی مسالمت آمیز است، اما همین که گرسنه شوند، شکم همدیگر را می درند. 

منبع: الف

کلیدواژه: تمدن غربی تمدن غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج

اقبال حمیدی اظهار کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک ها، با اخذ حکم قضایی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان افزود: محیط بانان افزون بر این کبک ها؛ ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

وی بیان کرد: واحد حقوقی نسبت به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضایی اقدام کرده است. 

حمیدی ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رها سازی می‌شوند.

کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند.

 در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آن که آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج